14.04.2025 – ZUPA BARSZCZ BIAŁY Z JAJKIEM, KIEŁBASĄ +
PIECZYWO + HERBATA OWOCOWA
Jaja kurze, kiełbasa żeberka wędzone, śmietana 18%, twaróg półtłusty, chrzan, liście laurowe, ziele angielskie, pieprz ziołowy, pieprz cytrynowy, sól o zmniejszonej zawartości sodu, majeranek, czosnek, kwasek cytrynowy
Pieczywo mieszane (mąka pszenna, zakwas naturalny, mąka żytnia woda, drożdże, sól)
15.04.2025 – POLĘDWNICZKI DROBIOWE + ZIEMNIAKI + SURÓWKA
Z KAPUSTY BIAŁEJ + HERBATA CZARNA Z CYTRYNĄ
Polędwiczki drobiowe, olej rzepakowy rafinowany, bułka tarta, jajka kurze, mąka pszenna, papryka słodka, sól o zmniejszonej zawartości sodu, pieprz ziołowy, czosnek granulowany, , ziemniaki, kapusta biała
16.04.2025 – MAKARON Z TWAROGIEM, MASŁEM + HERBATA
CZARNA Z POMARAŃCZĄ
(Makaron świderki z pszenicy durum, twaróg półtłusty ( mleko, śmietanka, żywe kultury bakterii), masło ( śmietanka pasteryzowana
Zgodnie z informacją od producenta poniżej wymienione przyprawy mogą zawierać śladowe ilości glutenu, mleka, jaj, soi, selera, gorczycy i nasion sezamu: pieprz prawdziwy/ziołowy, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, zioła prowansalskie, papryka słodka, papryka ostra, koperek suszony, natka pietruszki, czosnek granulowany kwasek cytrynowy, bazylia, oregano, pieprz cytrynowy
to miejsce, gdzie uczniowie mają możliwość rozwijania swoich umiejętności i zdobywania wiedzy w przyjaznej i wszechstronnej atmosferze. Zespół nauczycieli jest doświadczony i zaangażowany w edukację swoich uczniów, a lekcje są prowadzone w sposób ciekawy i angażujący.
Użytkowników online: 0